Quantcast
Νέες προκλήσεις Ερντογάν: Αστείο να χρησιμοποιείται ως δόλωμα η ανίκανη Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Νέες προκλήσεις Ερντογάν: Αστείο να χρησιμοποιείται ως δόλωμα η ανίκανη Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Δεν σταματά τις εμπρηστικές δηλώσεις ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε ομιλία του στην Άγκυρα με αφορμή την έναρξη της νέας δικαστικής χρονιάς, είπε ότι η Τουρκία έχει κουραστεί με το “παιχνίδι σκιών” και ανέφερε ότι “είναι αστείο (για άλλες χώρες) να χρησιμοποιούν ως δόλωμα της Ελλάδα, που είναι ανίκανη, ενάντια σε μια περιφερειακή και παγκόσμια δύναμη όπως η Τουρκία”.

“Οι κινήσεις μας στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο είναι κινήσεις για να αποδοθεί δικαιοσύνη” τόνισε ο Τούρκος Πρόεδρος. Παράλληλα εξαπέλυσε νέα επίθεση στη Γαλλία, αναφέροντας ότι “η εποχή των αποικιακών δυνάμεων έχει τελειώσει. H προσπάθεια κάποιων να εμποδίσουν την Τουρκία να πάρει το μερίδιό της από τα πλούτη της Μεσογείου που είναι δικαίωμα κάθε χώρας που βρέχεται από αυτήν είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της σύγχρονης αποικιοκρατίας”. Όπως είπε, είναι άδικο για την Τουρκία να μην λαμβάνεται υπόψη το τεράστιο μέγεθός της των 780 χιλιομέτρων και να φυλακίζεται στις ακτές της εξαιτίας ενός νησιού 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

“Τα λόγια που ακούγονται από πολιτικούς και διπλωμάτες δεν μπορούν να συγκαλύψουν τις βαρβαρότητες που χωρών που θεωρούν ότι είναι σπουδαίες, δυνατές, πλούσιες και ανίκητες” πρόσθεσε.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.