http://www.enikonomia.gr/timeliness/240590,sto-real-taste-style-pou-kykloforei-me-ti-realnews.html http://media.enikonomia.gr/data/photos/resized/125_240590_bb0c5838f1-8dd6c3288b86906b.jpg TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε! 11/8/2020 7:30:00 PM

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

Στο real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews

TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!

50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.

- Ποιο μέρος της κανέλας χρησιμοποιείται στη μαγειρική;

- Σε ποιο ελληνικό νησί παρασκευάζεται το τυρί χλωρό;

- Με τη μαγειρική τέχνη ποιας χώρας συνδέεται το πιάτο φετουτσίνι Αλφρέντο;

- Από αλεύρι ποιου σιτηρού παρασκευάζεται το γερμανικό ψωμί παμπερνίκελ;

- Ποια δεκαετία του 20ού αιώνα άρχισαν να δημοσιεύονται συνταγές για τιραμισού;

Την Κυριακή 8 Noεμβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.


Σχόλια Αναγνωστών

σχολίασε και εσύ