Quantcast
Κρις Έβανς: Μέσα στην εγκαταλελειμμένη έπαυλη του "Κάπτεν Αμέρικα" στο Λος Άντζελες -ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Κρις Έβανς: Μέσα στην εγκαταλελειμμένη έπαυλη του “Κάπτεν Αμέρικα” στο Λος Άντζελες -ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Φήμες ότι ο Κρις Έβανς θα ξαναφορούσε το κοστούμι του Κάπτεν Αμέρικα σε νέα ταινία ενθουσίασαν τους θαυμαστές του ώσπου ο ίδιος ο σταρ τόνισε σε ανάρτησή του στο twitter ότι αυτό ήταν κάτι που άκουγε πρώτη φορά. Ο 39χρονος σταρ επιβεβαίωσε παλαιότερες δηλώσεις του ότι τελείωσε η καριέρα του Κάπτεν Αμέρικα, ήρωα που υποδύθηκε σε 11 ταινίες για να χτίσει νέα ζωή και κάποια στιγμή και οικογένεια.

Οπότε αντί να δίνει μάχες στο πλευρό του Iron Man Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο Έβανς ζει στη Βοστώνη με τον σκύλο του Ντότζερ και τον αδελφό του Σκοτ, εγκαταλείποντας όχι μόνο την καριέρα του στη Marvel, αλλά και την έπαυλή του αξίας 3,52 εκατ. δολαρίων στο Λος Άντζελες, την οποία αγόρασε το 2013.
Μιλώντας στο βελγικό περιοδικό της Αμβέρσας Het Laatste Nieuws, τον Απρίλιο, είχε πει για τη ζωή του στη Βοστώνη: “Είμαι άνθρωπος που προτιμά να μένει σπίτι και δεν αισθάνομαι την ανάγκη να βγαίνω έξω κάθε μέρα. Περνώ το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου μου διαβάζοντας βιβλία και φροντίζοντας τον Ντότζερ”. Η έπαυλη διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια και ένα WC. Χτίστηκε το 1940 αλλά υπέστη ολική αναμόρφωση προτού το αγοράσει ο σταρ, σύμφωνα με το Realtor.com.
Η έπαυλη έχει θερμαινόμενη πισίνα, σπα, μπάρμπεκιου, δύο τζάκια, δύο κεντρικές κρεβατοκάμαρες, ένα δωμάτιο προσωπικού, μία πολυτελή κουζίνα, σύμφωνα με την καταχώριση του Redfin. Ο Κρις Έβανς αγόρασε το σπίτι το 2013, λίγο μετά την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στις μεγάλες οθόνες ως Κάπτεν Αμέρικα, το 2011, ρόλος που του απέφερε περιουσία 75 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με τα στοιχεία του Celebrity Net Worth. Διαθέτει ένα διαμέρισμα στη Βοστώνη και παλαιότερα είχε ένα σπίτι αξίας 1,26 εκατ. δολαρίων στο Χόλιγουντ Χιλς.


Πηγή: NY Post



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.