Quantcast
Ταραντίλης για Τσίπρα: Χυδαίο να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόνο κακοποιημένων ανθρώπων - enikonomia.gr
share

Ταραντίλης για Τσίπρα: Χυδαίο να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόνο κακοποιημένων ανθρώπων

δημοσιεύτηκε:

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία καλεί τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού.
Σε σχετική ανακοίνωσε, ο Χρήστος Ταραντίλης σημειώνει ότι “η ελληνική κοινωνία σοκαρισμένη παρακολουθεί τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για κακοποιήσεις, σεξουαλικές παρενοχλήσεις και για εγκλήματα διαφόρων ειδών. Τα στόματα άνοιξαν και το πέπλο σιωπής, που σκέπαζε επί δεκαετίες σκοτεινές υποθέσεις, έδωσε τη θέση του στο θάρρος και την τόλμη για να έρθουν στο φως όσα έμεναν κρυμμένα. Σε αντίθεση με ότι συνέβαινε ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν, όταν υποθέσεις που αποκαλύπτονταν κουκουλώνονταν, η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα στα θύματα της κακοποίησης, τα ενθάρρυναν να μιλήσουν και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη και εξετάζουν και νομοθετικά μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα”.
Και στρέφει τα βέλη του κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας πως “είναι πραγματικά χυδαίο και συνάμα υποκριτικό να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόνο κακοποιημένων ανθρώπων απευθύνοντας κατηγορίες για δήθεν κάλυψη καταγγελλόμενων προσώπων. Άλλωστε, η γνωστή υπόθεση με τον Πρεσβευτή της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα, είναι πολύ πρόσφατη για να ξεχαστεί. Πρόκειται για ανάρτηση-ντροπή. Όσο επιμένει να μιλά ο κ. Τσίπρας με αυτό τον τρόπο, τόσο εκτίθεται”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.