Quantcast
Σακελλαρίδης: Δεν σκεφτόμαστε εκλογές - enikonomia.gr
share

Σακελλαρίδης: Δεν σκεφτόμαστε εκλογές

δημοσιεύτηκε:

O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ξεκαθάρισε πως «δεν περνά από το μυαλό της κυβέρνησης ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες»

Παράλληλα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επεσήμανε πως στις Βρυξέλλες βρίσκεται ελληνική αντιπροσωπεία με τη συμμετοχή του Νίκου Παππά και του Ευκλείδη Τσακαλώτου για να δει τα περιθώρια συγκλίσεων για να υπάρχει συμφωνία στα δύο μέρη. Σε επόμενη ερώτηση για την αποστολή της αντιπροσωπείας αυτής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «είναι εξουσιοδοτημένη έτσι ώστε να υπάρξει σύγκλιση ανάμεσα σε κυβέρνηση και θεσμούς. Η πρόταση της κυβέρνηση αποτελεί βάση των συζητήσεων».

Όσον αφορά το κείμενο της ελληνικής πρότασης, ο κ. Σακελλαρίδης είπε οτι σε αυτό δεν αντανακλάται η θέση της κυβέρνησης αλλά το καταστάλαγμα των διαπραγματεύσεων στο πλαίσιο του BG προσθέτοντας ότι οι θεσμοί κατέθεσαν μια πρόταση 5 σελίδων που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. «Δεν πρέπει να προσποιούμαστε ότι δεν έχουν λάβει συζητήσεις και δεν έχουν κατατεθεί προτάσεις» συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση για το αν στόχος είναι η παράταση του υφιστάμενου προγράμματος ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι «αυτό δεν ανταποκρίνεται από μόνο του στις ανάγκες της ελληνικής οικονομίας.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.