Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (28/3/2021) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (28/3/2021)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Αγωνία για την αντοχή του ΕΣΥ» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι επιστήμονες βλέπουν την αποκλιμάκωση του τρίτου κύματος της πανδημίας μετά τις 20 Απριλίου.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Οι αναλύσεις των ειδικών προβλέπουν ασφυκτική πίεση σε νοσοκομεία και ΜΕΘ, με εκτόξευση του αριθμού των διασωληνωμένων σε περισσότερους από 840.
– Οι εκτιμήσεις για την εξέλιξη των κρουσμάτων τις επόμενες εβδομάδες.
– Όλο το σχέδιο για τα self tests.
– Πώς και από πού θα τα προμηθευόμαστε, με ποιο τρόπο θα διενεργούνται και πώς θα γίνονται η καταγραφή και η παρακολούθηση όσων είναι θετικά από τις αρμόδιες Αρχές.
-Την τοποθέτηση συσκευών καθαρισμού αέρα σε μετρό και λεωφορεία εξετάζει η κυβέρνηση για να περιοριστεί η υπερμετάδοση στα μέσα μεταφοράς

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μπάιντεν – Μητσοτάκης: Τι συζήτησαν στο τηλεφώνημα των 30 λεπτών. Ολο το παρασκήνιο που οδήγησε στην επίσημη πρόσκληση του Ελληνα πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον. Σύνοδος Κορυφής: Τα ψιλά γράμματα της απόφασης για την Τουρκία.
– Ο «μαύρος» γάμος της Μαλεσίνας! Αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο που προκάλεσε τη διασπορά του ιού στην περιοχή.
– Ανάσα ρευστότητας σε 80.000 επιχειρήσεις της εστίασης. Τα μέτρα στήριξης του Απριλίου. «Καύσιμο» για την επανεκκίνηση του κλάδου από τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης. Ερχονται και 9 παρεμβάσεις για τον τουρισμό.
– Δημήτρης Λιγνάδης. Νέα καταγγελία για βιασμό! Κατατέθηκε στην ανακρίτρια που ερευνά την υπόθεση.
– Βασίλης Γκουρούσης. Από τα κοσμικά σαλόνια στο ριφιφί της τράπεζας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.