Quantcast
Γεωργιάδης: Με click away οι αγορές για τους ανεμβολίαστους που δεν θέλουν να κάνουν rapid test - enikonomia.gr
share

Γεωργιάδης: Με click away οι αγορές για τους ανεμβολίαστους που δεν θέλουν να κάνουν rapid test

δημοσιεύτηκε:

Kαι με τη μέθοδο του click away θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από αύριο, Σάββατο, 6 Νοεμβρίου οι ανεμβολίαστοι πολίτες, όπως ξεκαθάρισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο OPEN.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση εάν υπάρχει σκέψη να ψωνίζουν οι ανεμβολίαστοι πολίτες με τη μέθοδο του click away προκειμένου να διευκολυνθεί η αγορά απάντησε ότι “δεν απαγορεύεται το click away. Επιτρέπεται. Βεβαίως μπορούμε να το κάνουμε. Το rapid trest χρειάζεται για την είσοδο στο κατάστημα”. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι μπορεί κανείς να έχει κάνει κάποια παραγγελία και να την παραλάβει από την είσοδο του καταστήματος χωρίς να προσέλθει σε αυτό.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε ότι “εάν κάποιος πελάτης καταστήματος δεν θέλει να κάνει το rapid test, δεν θέλει να ασχοληθεί με κάποιο από τα μέτρα για τον κορονοϊό, μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του χωρίς να μπει στο κατάστημα .’ Εξω, σε ανοιχτό χώρο δεν απαγορεύεται να είναι κανείς δίχως rapid test, στον εσωτερικό χώρο πρέπει να έχει rapid test “.

“Δεν έχουμε καταργήσει ποτέ το click away. Το click away είναι μια επιλογή του καταστήματος “, σημείωσε μεταξύ άλλων και ανέφερε ότι η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί και σε κανονικές συνθήκες.



Πώς λειτουργεί η μέθοδος του click away

Υπενθυμίζεται ότι το click away λειτουργεί ως εξής:

-Αρχικά ο καταναλωτής θα πρέπει να κλείσει ραντεβού με το κατάστημα στο οποίο θέλει να πάει για να κάνει τις αγορές του.

-Όταν λοιπόν ο πολίτης φτάσει σε αυτό , έξω από αυτό θα παραλάβει το προϊόν που επιθυμεί και θα πληρώσει με κάρτα,



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.