Quantcast
Μπίνης: Ανάκληση αδειών και ποινικές κυρώσεις σε φαρμακοποιούς που αναρτούν πλαστά rapid test - enikonomia.gr
share

Μπίνης: Ανάκληση αδειών και ποινικές κυρώσεις σε φαρμακοποιούς που αναρτούν πλαστά rapid test

δημοσιεύτηκε:

Όσοι φαρμακοποιοί αναρτούν στο σύστημα πλαστά rapid test θα έχουν ανάκληση άδειας και θα βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινικές κυρώσεις, όπως προειδοποίησε ο Διοικητής Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Όπως είπε οκ. Μπίνης, oι φαρμακοποιoι ή άλλες παρόμοιες ειδικότητες που έχουν εκ του νόμου πάρει το δικαίωμα να κάνουν rapid test και σκέφτονται ότι μπορούν να παίζουν με τους συναδέλφους τους στα νοσοκομεία για 10 ευρώ, 20 ευρώ, 30 ευρώ 100 ευρώ, οι ποινές θα φτάσουν εκτός από τις ποινικές κυρώσεις και σε ανακλήσεις αδειών λειτουργίας αλλά θα βγουν και εκτός συστήματος.

Όσον αφορά στους ανεμβολίαστους που δεν θέλουν να κάνουν rapid test είπε ότι “εμείς με το υπουργείο Εσωτερικών έχουμε μια μεγάλη κατάκτηση, την βάση, την απογραφή των Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων και την ενιαία αρχή πληρωμής. Από το γραφείο μας έχουμε 3 άτομα μαζί με το ΥΠΕΣ και παρακολουθούμε σε real time ποιοι έχουν υποχρέωση προσκόμισης rapid test και πόσα πρέπει να προσκομίζονται”.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι όσοι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι πρέπει να κάνουν rapid test και δεν το κάνουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα τους κοπεί ο μισθός και μετά θα πάνε σε ποινικές και πειθαρχικές κυρώσεις.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.