Quantcast
Έρχονται νέα μέτρα στη διασκέδαση μετά την Πρωτοχρονιά - enikonomia.gr
share

Έρχονται νέα μέτρα στη διασκέδαση μετά την Πρωτοχρονιά

δημοσιεύτηκε:

Νέα μέτρα στη διασκέδαση και στην εστίαση προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, αποκαλύπτοντας πως θα έχουν χρονικό ορίζοντα 15 ημερών.

Μιλώντας στο Open, ο Θάνος Πλεύρης έκανε λόγο για ήπιες παρεμβάσεις στη διασκέδαση και στην εστίαση για 15 ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά.

«Πιστεύουμε ότι θα είναι ήπιες παρεμβάσεις. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένας κλάδος που έχει πληγεί, γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε οι παρεμβάσεις να γίνουν σε χρονικό πλαίσιο που κατά βάση είναι το πιο ανώδυνο», ανέφερε εξηγώντας πως σε αυτόν τον κλάδο, οι χώροι υπερμετάδοσης είναι κυρίως τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης.

“Οι χώροι υπερμετάδοσης κατά βάση δεν είναι οι χώροι της τυπικής εστίασης. Είναι οι χώροι που υπάρχει περισσότερη παρουσία διασκέδασης, δηλαδή η βραδινή διασκέδαση” είπε ο υπουργός Υγείας τονίζοντας πως τα μέτρα δεν έχουν ακόμη αποφασιστεί αλλά η φιλοσοφία θα είναι “είτε με την εφαρμογή ωραρίου, είτε με την εφαρμογή άλλων μέτρων όπως υπήρξαν π.χ όρθιας διασκέδασης”.

“Τέτοιες παρεμβάσεις για ένα 15νθήμερο θα αναζητήσουμε. Εκεί είναι η κατεύθυνση. Αυτό θα το προσδιορίσουμε τη Δευτέρα” ανέφερε ο Θάνος Πλεύρης.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.