Quantcast
Γεωργιάδης για Πολάκη: Με ευθύνη Τσίπρα η τοξικότητα διαχέεται στην ελληνική κοινωνία - enikonomia.gr
share

Γεωργιάδης για Πολάκη: Με ευθύνη Τσίπρα η τοξικότητα διαχέεται στην ελληνική κοινωνία

δημοσιεύτηκε:

Στην επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Θάνο Πλεύρη αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε μεταξύ άλλων πως «πρέπει να απασχολήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, διότι εάν σε μια κοινωνία αφήσεις αχαλίνωτο τον βόθρο, στο τέλος μολύνει και το καθαρό νερό.

Ειδικά για τον κ. Πολάκη είπε πως έβρισε τον Θάνο Πλεύρη «που δεν πέρασε η μάνα του από την ουρά», ενώ μόνος του αποκάλυψε ότι «δεν την πήγε να κάνει την τρίτη δόση των εμβολίων».

«Αυτός έχει αφήσει τη μάνα του χωρίς τρίτη δόση και βρίζει εμάς», «μιλάμε για φοβερά πράγματα», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και επανέλαβε πως δυστυχώς με ευθύνη Τσίπρα αυτή η τοξικότητα διαχέεται στην ελληνική κοινωνία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε επίσης εξαιρετικά στοχευμένα και λελογισμένα μέτρα για τη στήριξη επιχειρήσεων που επλήγησαν πάνω από το μέσο όρο λόγω της «Όμικρον».

Όπως είπε, υπάρχουν κλάδοι με μείωση τζίρου πάνω από 50% και θα στηριχθούν και μέσω του ΕΣΠΑ και μέσω του κρατικού προϋπολογισμού.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι «δεν πάμε σε ένα νέο γενικό μπαράζ στήριξης» καθώς το 2022 είναι ένα έτος που πρέπει να «μαζευτεί» το έλλειμμα άρα και η διαχείριση των οικονομικών να είναι σωστή.

«Αφού μετρήσουμε το φαινόμενο, αφού κλείσει η περίοδος των μέτρων – αν π.χ. μπορέσουμε να άρουμε τα μέτρα στις 16 Ιανουαρίου – όπως είχαμε προαναγγείλει – θα καλύψουμε σε αυτές τις επιχειρήσεις που αποδεδειγμένα έχουν πληγεί από τα μέτρα αυτό που πρέπει να καλύψουμε» πρόσθεσε.

Επισήμανε παράλληλα πως «δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν μόνο του στην κρίση, όπως δεν το έχουμε κάνει από την πρώτη μέρα».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.