Quantcast
Κακοκαιρία ”Eλπίς”: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κηρυχθεί γενική αργία αύριο - enikonomia.gr
share

Κακοκαιρία ”Eλπίς”: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κηρυχθεί γενική αργία αύριο

δημοσιεύτηκε:

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κηρυχθεί γενική αργία αύριο, λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς” άφησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση πολιτικών συντακτών.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση εάν εξετάζεται το ενδεχόμενο να κηρυχθεί η αυριανή ημέρα αργία ή να ληφθούν κάποια επιπλέον μέτρα λόγω της κακοκαιρίας είπε “όποιο μέτρο θεωρηθεί ότι πρέπει να πάρουμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα από την εξέλιξη του φαινομένου της κακοκαιρίας, ανάλογα και με τις προγνώσεις που θα υπάρχουν θα αξιολογηθεί από την πολιτική προστασία. Και η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις της”.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε γιατί η σημερινή ημέρα δεν κηρύχθηκε αργία, αφού αναμένονταν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ο Γιάννης Οικονόμου σημείωσε ότι “καταβάλλεται πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε το εθνικό οδικό δίκτυο και οι βασικές οδικές αρτηρίες να παραμείνουν ανοιχτές. Με βάση την εξέλιξη του φαινομένου η κυβέρνηση λαμβάνει αποφάσεις σε ό,τι αφορά όλα τα μέτωπα και της εργασίας προκειμένου οι προτεραιότητες που έχουμε βάλει – δηλαδή πρώτα από όλα η ασφάλεια και η προστασία της ανθρώπινης ζωής, ύστερα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας αλλά και η ομαλότητα του οικονομικού-κοινωνικού βίου για να μην αντιμετωπιστούν μεγάλα προβλήματα από τη εξέλιξη του φαινομένου της κακοκαιρίας”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.