Quantcast
Κακοκαιρία “Ελπίς” – ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης - enikonomia.gr
share

Κακοκαιρία “Ελπίς” – ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης

δημοσιεύτηκε:

Την εκτίμηση ότι έως το μεσημέρι θα έχουν ηλεκτρικό ρεύμα όλοι οι πολίτες που βρέθηκαν στο “σκοτάδι” λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς” εξέφρασε ο πρόεδρος των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ, Κώστας Μανιάτης μιλώντας στο OPEN.

Οι περιοχές που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με τον κ. Μανιάτη, είναι ο Μαραθώνας , η Αρτέμιδα, η Λούτσα, τα Σπάτα και αρκετά σημεία στη Φιλοθέη.


“Με τα πόδια περπατήσαμε χθες το βράδυ για να δώσουμε σε κάποιους υποσταθμούς ηλεκτρικό ρεύμα καθώς σε κάποια σημεία δεν μπορούσαμε να μεταβούμε καθόλου”, τόνισε μεταξύ άλλων .

Την ίδια ώρα ανέφερε ότι υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης και στον Χολαργό, στο Ψυχικό και το Χαλάνδρι αλλά τα περισσότερα έχουν αντιμετωπιστεί.

Τι πρέπει να κάνουν όσοι έχουν πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση

Επίσης ο κ. Μανιάτης είπε ότι όσοι δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα ή έχουν δει κάτι παράξενο όπως να έχει κοπεί κάποιο καλώδιο μπορούν να καλέσουν στο τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ και να αναφέρουν ότι δεν έχουν ρεύμα προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σχετικός επανέλεγχος έως το μεσημέρι και να επανέλθει το ρεύμα.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.