Quantcast
ΔΕΔΔΗΕ: 3.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα - enikonomia.gr
share

ΔΕΔΔΗΕ: 3.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα

δημοσιεύτηκε:

Προβλήματα ηλεκτροδότησης υπάρχουν αυτή την ώρα σε 3.000 νοικοκυριά από 200.000 που ήταν την Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ:

Ο ΔΕΔΔΗΕ, σε συνέχεια της πληροφόρησης του κοινού, αναφορικά με την πορεία της αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο Ηλεκτρικής Ενέργειας από την κακοκαιρία «ΕΛΠΙΔΑ», επισημαίνει ότι τα συνεργεία συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά έως και αυτή την ώρα, στοχεύοντας στην πλήρη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών.
Αναλυτικότερα αυτή την ώρα συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες σε 4 γραμμές στις περιοχές Κάτω Σούλι, Γραμματικό, Σχοινιά και Πικέρμι. Ταυτόχρονα τα συνεργεία συνεχίζουν εργασίες αποκατάστασης σε πλήθος μεμονωμένων βλαβών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου η κακοκαιρία δημιούργησε προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περίπου 200.000 νοικοκυριά, ενώ αυτή την ώρα οι ζημιές στο Δίκτυο επηρεάζουν την ηλεκτροδότηση περίπου 3.000 νοικοκυριών.

Τέλος προκειμένου να διασφαλιστεί ότι έχουν επανηλεκτροδοτηθεί όλα τα νοικοκυριά, τονίζεται ότι όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 800 400 4000, 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.