Quantcast
Κακοκαιρία “Ελπίς”: Σε ποιες περιοχές υπάρχουν ακόμα προβλήματα ηλεκτροδότησης - enikonomia.gr
share

Κακοκαιρία “Ελπίς”: Σε ποιες περιοχές υπάρχουν ακόμα προβλήματα ηλεκτροδότησης

δημοσιεύτηκε:

Παραμένουν για 5η ημέρα τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση στην Ανατολική Αττική λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς” σύμφωνα με τον Γ.Γ. της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, Στέφανο Κουνούκλα.

Όπως είπε ο κ. Κουνούκλας στο MEGA, ήταν μια δύσκολη διαδικασία για όλον τον κόσμο που έμεινε χωρίς ρεύμα για 4 ημέρες και πάμε για την 5η. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι “ως εργαζόμενοι δώσαμε μεγάλη μάχη επί τέσσερα 24ωρα, πάμε για πέμπτο”.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας “οι συνάδελφοι δουλεύουν νυχθημερόν. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που δεν έχει ρεύμα ακόμα αλλά να ξέρει ότι εμείς κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μπορέσουμε να δώσουμε ρεύμα στους καταναλωτές”.

Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα λόγω κακοκαιρίας. Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα ηλεκτροδότησης το έχει η Ανατολική Αττική, απάντησε και πρόσθεσε ότι αυτό αφορά σε περιοχές όπως Κορωπί, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας και Καλύβια.
Όλη η μάχη θα δοθεί εκεί για να πάρει και ο τελευταίος καταναλωτής ρεύμα, τόνισε.

Στην ερώτηση εάν αυτές οι περιοχές θα έχουν σήμερα ρεύμα είπε όλες οι δυνάμεις του ΔΕΔΔΗΕ πηγαίνουν στην Ανατολική Αττική για να έχουν σήμερα ρεύμα όλοι οι καταναλωτές.

“Εμείς ως τεχνικοί δίνουμε τον αγώνα μας, κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι μας… δουλεύουμε νυχθημερόν και τις 5 ημέρες και πιστεύουμε ότι θα κατορθώσουμε σήμερα να έχουν ρεύμα αυτές οι περιοχές”, σημείωσε.

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι ο ΔΕΔΔΗΕ εξέδωσε μια ανακοίνωση που αναφέρει ότι το πρόβλημα ηλεκτροδότησης παραμένει σε 100 σπίτια. Και επανέλαβε ότι με όλες τις δυνάμεις των συναδέλφων θα τελειώσει σήμερα το θέμα με την ηλεκτροδότηση στην Ανατολική Αττική.

Τέλος ρωτήθηκε εάν έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις περιοχές και εάν εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα σε Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Γαλάτσι, Κυψέλη.

Έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση απάντησε ωστόσο είπε ότι ο ΔΕΔΔΗΕ είναι σε επιφυλακή και για τυχόν μεμονωμένες βλάβες.

” Μπορεί σήμερα να βγουν και άλλες βλάβες οι οποίες δεν θα είναι παλιές”, ανέφερε μεταξύ άλλων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.