Quantcast
Στρατούλης: Προπαγάνδα από την FAS, οι συντάξεις θα καταβληθούν κανονικά! - enikonomia.gr
share

Στρατούλης: Προπαγάνδα από την FAS, οι συντάξεις θα καταβληθούν κανονικά!

δημοσιεύτηκε:

Για «εκβιαστική προπαγάνδα σε βάρος της χώρας μας» έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης σχολιάζοντας στον Real Fm 97,8 στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, το δημοσίευμα της FAS σύμφωνα με το οποίο «οι Έλληνες συνταξιούχοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ότι οι μισθοί τους για τον Ιούνιο δεν θα καταβληθούν πλήρως».

«Πρόκειται για βρόμικη προπαγάνδα, εκβιαστική προπαγάνδα σε βάρος της χώρας μας, εκφοβιστική προπαγάνδα σε βάρος του λαού μας λίγο πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» ανέφερε ο κ. Στρατούλης και διαβεβαίωσε «με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο» ότι όλες οι συντάξεις θα καταβληθούν από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία στην ώρα τους.

«Μάλιστα για να αποφύγουμε οποιοδήποτε ενδεχόμενο κάποιοι να επικαλούνται τεχνικά προβλήματα στο διατραπεζικό σύστημα, στις τράπεζες θα μπουν και πριν από την ώρα τους αυτά τα χρήματα», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός.

«Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες συνταξιούχοι θα πάρουν κανονικά και στην ώρα τους τις συντάξεις και αυτό δεν το θεωρώ επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης, το θεωρώ αυτονόητο», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Από την σύσκεψη που κάναμε την Παρασκευή προέκυψε ότι δεν αντιμετωπίζουμε κανένα ταμειακό πρόβλημα για να χορηγούμε τις συντάξεις, ούτε αυτόν τον μήνα, ούτε τον επόμενο, ούτε τους επόμενους μήνες του χρόνου, ούτε για τα επόμενα χρόνια».

«Οι συντάξεις των Ελλήνων και των Ελληνίδων ασφαλισμένων είναι απόλυτα διασφαλισμένες από την αριστερή αντιμνημονιακή κυβέρνηση. Οι πιέσεις, οι εκβιασμοί και οι προβοκάτσιες είναι στοιχεία της διαπραγμάτευσης των πέντε μηνών. Τα τελεσίγραφα τα έχουμε υποστεί δεν φοβόμαστε», κατέληξε ο κ. Στρατούλης.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.