Quantcast
Η επιχειρηματική αριστεία στον τομέα υγεία - φάρμακο - ομορφιά την περίοδο της κρίσης - enikonomia.gr
share

Η επιχειρηματική αριστεία στον τομέα υγεία – φάρμακο – ομορφιά την περίοδο της κρίσης

δημοσιεύτηκε:

O εκδοτικός οργανισμός ACTIVE BUSINESS PUBLISHING υπό την αιγίδα των ΣΦΕΕ, ΠΕΦ, ΕΦΕΧ και ΣΕΙΒ διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 5 μμ στην αίθουσα Silver Forest του Radisson Blu Park Hotel Athens. Στη διάρκειά της θα δοθούν οι διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας SALUS INDEX 2015.

Οι διακρίσεις θα βασιστούν σε αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια και θα αφορούν τις επιχειρήσεις Α) με τα υψηλότερα κέρδη,

Β) με τις περισσότερες προσλήψεις το διάστημα 2014-2015 Γ) που υλοποίησαν τα σημαντικότερα επενδυτικά σχέδια Δ) με τα σημαντικότερα ερευνητικά προγράμματα και καινοτομία

Συγκεκριμένα, θα δοθούν οι διακρίσεις SALUS INDEX 2015 στις επιχειρήσεις των υποκλάδων: των εν Ελλάδι Φαρμακοβιομηχανιών, των εισαγωγικών φαρμακευτικών επιχειρήσεων – θυγατρικών των πολυεθνικών οίκων φαρμάκου, των Φαρμακαποθηκών, των εταιρειών καλλυντικών, των επιστημονικών μηχανημάτων και ιατρικών ειδών, των συμπληρωμάτων διατροφής και των νοσοκομειακών ομίλων.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος ετήσιος οδηγός

Στον οδηγό, που επιμελούνται οι δημοσιογράφοι Σπύρος Α. Κτενάς, Νατάσσα Ν. Σπαγαδώρου και Γιώργος Α. Σακκάς θα περιλαμβάνονται: όλες οι εξελίξεις στον χώρο της υγείας, παρεμβάσεις εκπροσώπων της Πολιτείας και των σημαντικότερων εκπροσώπων του τομέα, κλαδικές αναλύσεις, διαγράμματα, πίνακες και οικονομικά αποτελέσματα των σημαντικότερων επιχειρήσεων του τομέα.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Έτσι, η συγκεκριμένη εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας θα αποτελέσει ένα βήμα προβολής των θέσεων του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και της πολιτικής ηγεσίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Από το βήμα της εκδήλωσης θα προβληθούν θέσεις σχετικές με την επενδυτική πολιτική των επιχειρήσεων φαρμάκων – καλλυντικών – συμπληρωμάτων διατροφής και την στήριξη της απασχόλησης και της ελληνικής οικονομίας μεσούσης της κρίσης.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.