Quantcast
Δωδώνη: Δωρεάν φρέσκο γάλα σε 350 μαθητές - enikonomia.gr
share

Δωδώνη: Δωρεάν φρέσκο γάλα σε 350 μαθητές

δημοσιεύτηκε:

Δωρεάν φρέσκο γάλα σε 350 μαθητές των δημοτικών σχολείων του Δήμου Ιωαννιτών θα διανέμει η διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ από τις 19 Φεβρουαρίου έως τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους, στο πλαίσιο της διαρκούς υλοποίησης δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με επίκεντρο την κοινωνία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Συγκεκριμένα η ΔΩΔΩΝΗ θα μεταφέρει και θα διαθέσει συνολικά 13.500 λίτρα φρέσκο γάλα σε τρία δημοτικά σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών.

Πάντως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υλοποιείται σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων, οι οποίοι έχουν αναλάβει τη διανομή του παρεχόμενου γάλακτος στα παιδιά, κι έρχεται να προστεθεί σε ένα ευρύ σύνολο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αναλαμβάνει η ΔΩΔΩΝΗ σε τακτά χρονικά διαστήματα με στόχο την ενεργή υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Σημειώνεται ότι η διοίκηση της εταιρείας προβαίνει σε αυτή την ενέργεια  με στόχο την ουσιαστική συμβολή στην υγιή σωματική ανάπτυξη των παιδιών και την επαρκή πρόσληψη θρεπτικών συστατικών, 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.