Quantcast
Μητσοτάκης: Σχέδιο με 6 άξονες για ενίσχυση του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Σχέδιο με 6 άξονες για ενίσχυση του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης

δημοσιεύτηκε:

Σχέδιο με 6 άξονες κεντρικών παρεμβάσεων που θα ενισχύσουν το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα την καταστήσουν, όπως είπε, ένα φορέα ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες, παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην παρέμβασή του στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αποδέχθηκε την πρόσκληση για διάλογο από την ΚΕΔΕ και σε δήλωσή του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης χαρακτήρισε το 2015 ως «μία πολύ κακή χρονιά για τη χώρα και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση», η οποία, όπως είπε, «βρέθηκε σε συνθήκες δημοσιονομικής ασφυξίας καθώς και σε συνθήκες θεσμικής τελμάτωσης».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, «τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι πολλά και εντεινόμενα και απέναντι σε αυτά τα προβλήματα η ΝΔ προτείνει ένα σχέδιο με 6 άξονες κεντρικών παρεμβάσεων που θα ενισχύσουν το ρόλο της αυτοδιοίκησης και θα την καταστήσουν έναν φορέα ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες. «Προσβλέπω σε έναν ουσιαστικό διάλογο με την ΚΕΔΕ έτσι ώστε να συνεισφέρει η ΝΔ στην ουσιαστική αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.