Quantcast
Συνεργασία ΣΕΒ - Γ.Γ. Καταναλωτή για ενημέρωση του κοινού - enikonomia.gr
share

Συνεργασία ΣΕΒ – Γ.Γ. Καταναλωτή για ενημέρωση του κοινού

δημοσιεύτηκε:

Συμφωνία μεταξύ ΣΕΒ και του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή για δρομολόγηση από κοινού δράσεων σχετικών με την πληρέστερη ενημέρωση και προστασία του καταναλωτικού κοινού αποφασίστηκε να υπάρξει ύστερα από σχετική συνάντηση που μεσολάβησε.

 Ειδικότερα, η συμφωνία αυτή αποφασίστηκε να υπάρξει αφού πρώτα πραγματοποιήθηκε συνάντηση για θέματα προστασίας καταναλωτή μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή,  Αντώνη Παπαδεράκη και των Ιωάννη Γιώτη, αντιπροέδρου του ΣΕΒ και επικεφαλής της ομάδας εργασίας για Θέματα Καταναλωτή του Συνδέσμου, και Γιώργου Ναθαναήλ, συντονιστή του Τομέα Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου. Ακόμη στη συζήτηση συμμετείχαν και στελέχη των υπηρεσιών της ΓΓΕΠΚ.

Πάντως από την πλευρά της Γραμματείας τονίστηκε η σημασία της δράσης των επιχειρήσεων για την προστασία και ικανοποίηση του καταναλωτή και η ανάγκη εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της σχετικής νομοθεσίας.

Ενώ από την πλευρά του ΣΕΒ επισημάνθηκε η σημασία που αποδίδουν τα μέλη του στην ικανοποίηση και στην ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος για τα ζητήματα αυτά.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.