Quantcast
Γεννηματά: Η κυβέρνηση έχει γίνει το «δεξί χέρι» του Σόιμπλε - enikonomia.gr
share

Γεννηματά: Η κυβέρνηση έχει γίνει το «δεξί χέρι» του Σόιμπλε

δημοσιεύτηκε:

«Έχετε γίνει το δεξί χέρι του Σόιμπλε», σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, απευθυνόμενη στην κυβέρνηση από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για το υπό ψήφιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Η κα. Γεννηματά επιτέθηκε και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Είστε ικανοί μόνο στην πολιτική εξαπάτηση. Προχωρήσατε σε ένα colpo grosso, για να αναλάβετε την εξουσία. Η αξιολόγηση θα έπρεπε να έχει κλείσει από πέρσι τον Οκτώβριο. Με λιγότερα μέτρα. Όσο για επικοινωνιακούς λόγους καθυστερεί η οικονομία και τα ταμεία έχουν πιάσει πιάτο. Το κερασάκι στην τούρτα είναι τα μέτρα κάβα. Κάθε λέξη αυτού του νομοσχεδίου είναι σε βάρος των πολιτών. Υποσχεθήκατε αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ. Μετά ορίσατε ως κόκκινη γραμμή τα 9.100».

Και προσέθεσε: «Τώρα μας λέτε για μεγάλη επιτυχία που έπεσε κι άλλο κάτω. Ο λόγος σας συμβόλαιο. Διαψεύδετε καθημερινά τις δεσμεύσεις που είχατε αναλάβει. Φόροι, φόροι, φόροι. Που βάζουν στο στόχαστρο τα μεσαία και μικρά εισοδήματα. Που υποτίθεται ότι θα προστατεύατε. Δε μάθατε Πως ανάπτυξη και φορομπηχτική πολιτική δεν πάνε μαζί. Μόνο ο κ. Τσίπρας είναι ευχαριστημένος. Πρόκειται για συνειδητή εξαπάτηση του ελληνικού λαού».

Παράλληλα, συμπλήρωσε: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Οι Μάσκες Έπεσαν. Απέναντι στις άκρες απαιτήσεις του ΔΝΤ έχετε γίνει ο πιο πρόθυμος Ευρωπαίος. Γονατίστε όσο θέλετε εσείς, αλλά δε θα γονατίσετε την Ελλάδα».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.