Quantcast
Στις 18 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο στη Θεσσαλονίκη - enikonomia.gr
share

Στις 18 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο στη Θεσσαλονίκη

δημοσιεύτηκε:

Ανοιχτά είναι σήμερα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα και στη Θεσσαλονίκη, με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης (ΕΣΘ) να προτείνει ωράριο λειτουργίας τους από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Παράλληλα, από τις 18 του μηνός τίθεται σε ισχύ το εορταστικό ωράριο ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στο πλαίσιο αυτό, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα λειτουργήσουν επίσης τις Κυριακές 21 και 28 Δεκεμβρίου, ενώ τις παραμονές των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιάς, θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. Ανήμερα των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς καθώς και στις 26 Δεκεμβρίου και τη δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα παραμείνουν κλειστά.

Όσον αφορά την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, ο ΕΣΘ διευκρινίζει ότι επιτρέπεται να είναι ανοιχτά μόνο τα καταστήματα, που έχουν συνολική επιφάνεια εμβαδού μέχρι 250 τμ, δεν ανήκουν σε αλυσίδα καταστημάτων (εξαιρουμένων των περιπτώσεων franchising), δεν λειτουργούν σε κατάστημα εντός καταστήματος (“shop-in-shop”) και δεν βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα ή σε εκπτωτικά καταστήματα ή χωριά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.