Quantcast
Βενιζέλος: Ανάγκη να επικρατήσει εθνική σύνεση - enikonomia.gr
share

Βενιζέλος: Ανάγκη να επικρατήσει εθνική σύνεση

δημοσιεύτηκε:

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαιρέτισε τη δήλωση του πρωθυπουργού και ζήτησε «να επικρατήσει εθνική σύνεση, αν δεν μπορεί να επικρατήσει η συναίνεση ώστε να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας»…

Ειδικότερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από την πόλη της Καβάλας όπου και περιοδεύει ανέφερε μεταξύ άλλων πως:

«Σταθερή θέση μας είναι η ανάγκη να επικρατήσει εθνική σύνεση, αν δεν μπορεί να επικρατήσει η συναίνεση ώστε να  εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη συνέχεια να συγκροτήσουμε εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης που θα ανοίξει την συζήτηση για την ενίσχυση της βιωσιμότητας του χρέους».

Συνεχίζοντας τόνισε πως: «Χαίρομαι λοιπόν γιατί η σημερινή δήλωση του πρωθυπουργού κινείται στο πλαίσιο αυτό».

Παράλληλα ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επισήμανε πως «η χώρα μπορεί να πάει σε εκλογές όχι στο τέλος της τετραετίας αλλά νωρίτερα εφόσον διαμορφωθεί το νέο πλαίσιο  συμπεριλαμβανομένου και του νέου εκλογικού συστήματος που πρέπει να ανταποκρίνεται στα δεδομένα της νέας εποχής. Οι πολίτες να κάνουν την επιλογή τους με αντικειμενικό και δίκαιο τρόπο και οι Έλληνες πρέπει να προσδοκούν το καλύτερο χωρίς να διακινδυνεύουν το χειρότερο».

Στο τέλος της δήλωσής του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε την «αντιπολίτευση να μην ασχολείται με τα μικρά και μίζερα αλλά με τα μεγάλα εθνικά προτάγματα».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.