Quantcast
Σε διεθνή τουριστική έκθεση στο Λονδίνο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - enikonomia.gr
share

Σε διεθνή τουριστική έκθεση στο Λονδίνο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

δημοσιεύτηκε:

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “World Travel Market”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2016 στο Λονδίνο, θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δίνοντας τη δυνατότητα στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου να προβάλλουν το τουριστικό τους προϊόν σε επαγγελματίες απ’ όλους τους κλάδους του τουρισμού και από διάφορα μέρη του κόσμου.

Με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα πάρουν μέρος η Ίος, η Πάρος, η Σαντορίνη, η Φολέγανδρος, η Μήλος, η Αντίπαρος, η Τήνος, η Σέριφος, η Αμοργός, η Μύκονος, και η ‘Ανδρος από τις Κυκλάδες καθώς και η Ρόδος, η Κως, η Κάλυμνος, η Λέρος, η Πάτμος, η Αστυπάλαια από τα Δωδεκάνησα.

H “World Travel Market” αποτελεί το κορυφαίο τουριστικού ενδιαφέροντος γεγονός στη Μεγάλη Βρετανία και προσελκύει τα βλέμματα ολόκληρης της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Για το λόγο αυτό, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με το ανανεωμένο και μοντέρνας αισθητικής περίπτερό της που «παντρεύει» αρμονικά τα ιδιαίτερα γνωρίσματα των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, στοχεύει σε μία ξεχωριστή παρουσία.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα είναι η πρώτη που θα «υποδέχεται» τους επισκέπτες της WTM. Στις οθόνες που έχουν τοποθετηθεί στην πυραμίδα της κεντρικής εισόδου του εκθεσιακού κέντρου “ExCeL Center” όπου λαμβάνει χώρα η τουριστική έκθεση, θα προβάλλεται φέτος όπως και πέρυσι, βίντεο αποκλειστικά με τους προορισμούς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Αξιοποιώντας τα ηλεκτρονικά μέσα προβολής, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποσκοπεί στο να δώσει μία φρέσκια, άμεση και σύγχρονη εικόνα των νησιών της στο κοινό της WTM. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του τριετούς στρατηγικού πλάνου για την τουριστική προβολή που σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και την Marketing Greece, η Περιφέρεια πέρασε στην ψηφιακή εποχή και κατάφερε να αναδείξει εμπειρίες και εικόνες επισκεπτών των νησιών σε πάνω από 26.000.000 χρήστες του διαδικτύου!

Παράλληλα, θέτοντας ως βασική επιδίωξη την πληρέστερη προβολή του τουριστικού της προϊόντος και την καθιέρωσή της ως πολυδιάστατου προορισμού στις τουριστικές αγορές, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει προγραμματιστεί στο περιθώριο της WTM ειδική εκδήλωση με περισσότερους από 100 προσκεκλημένους δημοσιογράφους Βρετανικών ΜΜΕ.

“H WTM αποτελεί μία από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις διεθνώς. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στοχεύοντας στην δυναμική προβολή, αξιοποιεί όλα εκείνα τα σύγχρονα μέσα για να κάνει αισθητή την παρουσία της για να αναδείξει τη μοναδικότητα των προορισμών του Νοτίου Αιγαίου και την ταυτότητα Aegean Islands-Like No Other”, τονίζει η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.