Quantcast
Ελπίδα για όσους τολμούν να καινοτομήσουν ο τουρισμός - enikonomia.gr
share

Ελπίδα για όσους τολμούν να καινοτομήσουν ο τουρισμός

δημοσιεύτηκε:

Ο τουρισμός είναι ελπίδα για όσους μπορέσουν να διαγνώσουν τις ανάγκες της τουριστικής αγοράς και να καινοτομήσουν, τονίζουν στο www.praktoreio-toyrism.gr νέοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται τα τελευταία χρόνια στον κλάδο, που κινείται με δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Η Μαρία Αϊβαλιώτη από την εταιρία τεχνολογίας, Travelotopos, εκφράζει την ικανοποίηση της για το γεγονός, ότι δραστηριοποιείται σε ένα κλάδο που κινείται ανοδικά, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων, ότι δίνει ελπίδα και δύναμη στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να δραστηριοποιούνται σε ένα περιβάλλον που οι τουρίστες αυξάνονται για την Ελλάδα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Τζανάκης τόνισε, ότι η ανάπτυξη του τουρισμού ισοδυναμεί με ανάπτυξη για την εταιρία Chauffeur Greece, που δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού και στις μεταφορές, με το στόλο των οχημάτων που διαθέτει. Μάλιστα ο κ. Τζανάκης σημειώνει ότι το 90% των εργασιών της εταιρίας προέρχεται από τις ελεύσεις τουριστών στην Ελλάδα. Ο Τουρισμός είναι μονόδρομος για την Ελλάδα αναφέρει ο κ. Τζανάκης και εστιάζει στη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, γιατί όπως τονίζει, η αύξηση της ανταγωνιστικότητας περνάει μέσα από την βελτιστοποίηση τους.

Αγκάθι ωστόσο για τις μικρομεσαίες αυτές επιχειρήσεις είναι η φορολόγηση, όπως τονίζουν οι δυο νέοι επιχειρηματίες. Η Travelotopos είναι η εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει πλατφόρμες κρατήσεων για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ξενοδοχεία. Το Travelotopos booking engine είναι ένα εργαλείο που βοηθά τις εταιρίες να χτίσουν μία στρατηγική πωλήσεων στο διαδίκτυο αλλά και να οργανώσουν και να αυξήσουν τις συνεργασίες τους με άλλες επιχειρήσεις.

Η Chauffeur Greece ιδρύθηκε το 2001 και σήμερα είναι ο κύριος πάροχος διακεκριμένων υπηρεσιών μετακίνησης στην Ελλάδα. Με ένα μεγάλο τοπικό δίκτυο που εκτείνεται σε πάνω από 70 πόλεις σε όλη τη χώρα, η CG, προσφέρει τις υπηρεσίες της βασιζόμενη στο πρότυπο υψηλών προδιαγραφών που στηρίζεται σε τρεις βασικές παραμέτρους: ασφάλεια, αξιοπιστία και προστασία δεδομένων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.