Quantcast
Θετικά μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης από τις σκανδιναβικές χώρες - enikonomia.gr
share

Θετικά μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης από τις σκανδιναβικές χώρες

δημοσιεύτηκε:

Θετικά είναι τα μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης από τις σκανδιναβικές χώρες, όπως διαπιστώνεται από τη συμμετοχή της Περιφέρειας στη Διεθνή Έκθεση τουρισμού «Ferie for Alle», που διοργανώθηκε 24- 26 Φεβρουαρίου στο Χέρνιγκ της Δανίας.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη της Περιφέρειας παρουσίασαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, το κλίμα, τον πολιτισμό και την ιστορία, την ασφάλεια, την κρητική διατροφή, και τις φυσικές ομορφιές του νησιού.

Επίσης το περίπτερο της Κρήτης αποτέλεσε πόλο έλξης τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων και εκατοντάδων επισκεπτών όπου ενημερώνονταν για το νησί, ενώ παράλληλα απολάμβαναν τα τοπικά παραδοσιακά εδέσματα.

Στην έκθεση, σύμφωνα με την Περιφέρεια Κρήτης, καταγράφηκε σταθερά ανοδική πορεία των κρατήσεων από τις Σκανδιναβικές χώρες, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πως αποτυπώνονται μεγάλα ποσοστά κρατήσεων προς την Κρήτη από τους τουριστικούς πράκτορες που πουλάνε μέσα στην έκθεση πακέτα για την Κρήτη.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν τα στελέχη της Μαρία Λαβδάκη, Νίκος Αλεξάκης και ο Δήμος Παγωνάκης, ενώ στο περίπτερο της Κρήτης βρισκόταν καθημερινά και ο δήμαρχος Σητείας Θεόδωρος Πατεράκης προκειμένου να συμβάλλει στην ενίσχυση της νέας πτήσης από το αεροδρόμιο Bilund της Δανίας προς τη Σητεία Λασιθίου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.