Quantcast
Κουντουρά: Στόχος η εύρυθμη λειτουργία των ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων - enikonomia.gr
share

Κουντουρά: Στόχος η εύρυθμη λειτουργία των ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων

δημοσιεύτηκε:

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά χαιρέτισε τις εργασίες του 22ου ετήσιου Συνεδρίου της Συνομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδας ΣΕΤΚΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Στην ομιλία της, αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία που καταγράφει η ελληνική οικονομία στο δρόμο προς την ανάπτυξη, καθώς και στο σύνολο των νομοθετικών ρυθμίσεων που προώθησε το Υπουργείο Τουρισμού με τις οποίες αντιμετωπίστηκαν παθογένειες ελλείψεις και κενά δεκαετιών, στοχεύοντας στην εύρυθμη λειτουργία της τουριστικής αγοράς και ειδικότερα στον κλάδο των ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων.

Τόνισε τη στενή και διαρκή συνεργασία με τη ΣΕΤΚΕ για την προώθηση βασικών αιτημάτων τους, στα οποία το Υπουργείο Τουρισμού ανταποκρίθηκε άμεσα με γνώμονα την προστασία των συμφερόντων του κλάδου των τουριστικών καταλυμάτων, και με πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας του.

Ο πρόεδρος της ΣΕΤΚΕ κ. Παναγιώτης Τοκούζης απένειμε εκ μέρους της Συνομοσπονδίας τιμητική πλακέτα στην κα Κουντουρά για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του τομέα του τουρισμού και για τη στήριξή της στους επιχειρηματίες του κλάδου των τουριστικών καταλυμάτων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.