Quantcast
Άρση μέτρων: Ποιοι μπορούν να μετακινηθούν από τώρα στα νησιά - enikonomia.gr
share

Άρση μέτρων: Ποιοι μπορούν να μετακινηθούν από τώρα στα νησιά

δημοσιεύτηκε:

Στα νησιά μπορούν να μετακινηθούν όσοι θέλουν να προετοιμάσουν τις επιχειρήσεις τους σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας.

Ο κ. Κόνσολας μιλώντας στο ραδιόφωνο “ΘΕΜΑ”, είπε χαρακτηριστικά ότι “μπορεί όποιος θέλει να καταθέσει το αίτημά του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και να μετακινηθεί”.
Όπως είπε, οι άνθρωποι που ανοίγουν 1η Ιουνίου (σ.σ. στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των μέτρων), δηλαδή εκείνοι που έχουν επιχειρήσεις εστίασης ή ξενοδοχεία δωδεκάμηνης βάσης, θα μπορούν να μετακινηθούν για να προετοιμάσουν τις επιχειρήσεις τους.
«Είναι αλήθεια, το θέσαμε το θέμα και μας διαβεβαίωσαν ότι εφόσον καταθέσουν τα σχετικά έγγραφα θα τους δοθεί άδεια μετακίνησης», ανέφερε ο Μάνος Κόνσολας.
«Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι είναι ένας ρεαλιστικός στόχος η 1η Ιουλίου (σσ. για το άνοιγμα ξενοδοχείων) που σε αυτό έχουμε εστιάσει τη δυναμική μας, θα πρέπει να υπάρξει και μια έγκαιρη προετοιμασία των ανθρώπων του Τουρισμού», είπε ο Μάνος Κόνσολας. «Υπάρχει η κατανόηση από την πολιτεία να γίνει αυτό», τόνισε.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.