Quantcast
Τουρισμός για όλους: Πάνω από 424.000 οι αιτήσεις - Πότε θα αναρτηθεί το μητρώο δικαιούχων - enikonomia.gr
share

Τουρισμός για όλους: Πάνω από 424.000 οι αιτήσεις – Πότε θα αναρτηθεί το μητρώο δικαιούχων

δημοσιεύτηκε:

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι αιτήσεις για την ένταξη στο Πρόγραμμα του υπουργείου Τουρισμού “Τουρισμός για όλους”.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Τουρισμού, οι αιτήσεις έφτασαν τις 424.031 για το Πρόγραμμα. Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν το προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων-Ωφελουμένων και ο προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων στον ιστότοπο του υπουργείου Τουρισμού mintour.gov.gr και στην ηλεκτρονική εφαρμογή tourism4all.gov.gr.
Στη συνέχεια οι υποψήφιοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και απορρίφθηκε, θα έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ηλεκτρονική ένσταση μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας κατά των αποτελεσμάτων του προσωρινού Μητρώου Δικαιούχων-Ωφελουμένων και του προσωρινού Πίνακα Αποκλειομένων. Ύστερα από εξέταση των ενστάσεων θα αναρτηθεί το Οριστικό Μητρώο Δικαιούχων—Ωφελουμένων και ο οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων.
Το Τελικό Μητρώο Δικαιούχων-Ωφελουμένων για τους οποίους θα εκδοθεί e-voucher θα διαμορφωθεί με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των αιτήσεων από το οριστικό Μητρώο. Στη διαδικασία της κλήρωσης μετέχει η αίτηση του δικαιούχου, συμπεριλαμβανομένων των ωφελουμένων μελών του, εφόσον υπάρχουν. Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται από 15 /7/2020 έως 31/12/2020 και η διάρκεια διαμονής των δικαιούχων -ωφελουμένων του προγράμματος περιλαμβάνει τέσσερις διανυκτερεύσεις σε συνεχόμενο διάστημα εντός της ανωτέρω χρονικής περιόδου ,στο ίδιο κατάλυμα . Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% και με ανώτατο ποσό τα 30 ευρώ το άτομο ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο. Κριτήριο για τη ένταξη στο πρόγραμμα είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να είναι έως 16.000 ευρώ, το οικογενειακό έως 28.000 ευρώ , συν την προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά τέκνο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.