Quantcast
Κικίλιας: Έρχονται προγράμματα για τον χειμερινό τουρισμό με κοινωνικά κριτήρια - enikonomia.gr
share

Κικίλιας: Έρχονται προγράμματα για τον χειμερινό τουρισμό με κοινωνικά κριτήρια

δημοσιεύτηκε:

Έρχονται προγράμματα για τον χειμερινό τουρισμό. Όπως είπε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας στον ΑΝΤ1, σε 10 ημέρες θα βγουν τα προγράμματα, η καμπάνια για τον χειμερινό τουρισμό και θα ενταχθούν σε αυτόν και άλλες περιοχές.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι η καμπάνια αυτή αφορά στην προσέλκυση των τουριστών .
“Ο κοινωνικός τουρισμός πάντα ισχύει, υπάρχουν τα voucher και ασχολείται επισταμένως η κα Ζαχαράκη με αυτό. Θέλω να πω ότι όσο πιο πολλούς και ποιοτικούς επισκέπτες φέρουμε- τριήμερα (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή)- στις πόλεις μας και στα χωριά μας και από το εξωτερικό και από το εσωτερικό τόσο θα τονώσουμε την ελληνική οικονομία σε εποχή που τη χρειάζεται και τη θέλει”.

“Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού Οργανισμού τουρισμού υπάρχει χειμερινή καμπάνια για την ύπαιθρο, για τις τουριστικές περιοχές τις χειμερινές, για τα βουνά μας, για την απαράμιλλη ομορφιά που έχουν όλες οι περιφέρειες της χώρας, συν city break για Αθήνα -Θεσσαλονίκη και τα δωδεκάμηνα ξενοδοχεία όλων των μεγάλων πόλεων που χτυπήθηκαν από τα μέτρα και τις δυσκολίες”.

Επίσης μίλησε και για τον ελληνικό τουρισμό του 2022. “Eιναι κομβικό, πρέπει να πετύχουμε το 2022 στον ελληνικό τουρισμό. Ο ελληνικός μηχανισμός είναι η ατμομηχανή της οικονομίας. Οι επενδύσεις που έρχονται από το εξωτερικό γίνονται στη χώρα μας στις υποδομές που κατά κύριο λόγο αφορούν στον ελληνικό τουρισμό. Η δυνατότητα προσέλκυσης εισοδήματος και συναλλάγματος προέρχεται 1 ευρώ στα 4 ευρώ από τον ελληνικό τουρισμό .Και διαφαίνεται ότι οι συνθήκες των συμφωνιών που υπογράφουμε στο Λονδίνο, στο Παρίσι και το ταξίδι που κάναμε στην Τουρκία είναι πολύ σημαντικές για το 2022 “.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.