Quantcast
Διάκριση για την Σαντορίνη από το European Best Destinations - enikonomia.gr
share

Διάκριση για την Σαντορίνη από το European Best Destinations

δημοσιεύτηκε:

Στην  ευρωπαϊκή λίστα με τους δέκα κορυφαίους οινικούς προορισμούς εντάσσεται και η Σαντορίνη, σύμφωνα με την κατάταξη του ευρωπαϊκού μη κερδοσκοπικού οργανισμού, «European Best Destinations».

Ειδικότερα, ο οργανισμός αυτός έχει την έδρα του στις Βρυξέλλες και προωθεί τον πολιτισμό και τον τουρισμό στην Ευρώπη.

Η πλήρη λίστα με τους οινικούς προορισμούς περιλαμβάνει: Αλεντέζου (Πορτογαλία),Μπορντώ (Γαλλία), The Douro Valley (Πορτογαλία), Τοσκάνη (Ιταλία), Καμπανία (Γαλλία), Μοζέλλας (Γερμανία), Πεδεμόντιο (Ιταλία), Ροδανός ποταμός- κοιλάδα (Γαλλία), Iστρία (Κροατία) και η Σαντορίνη.

Εν τω μεταξύ για το ελληνικό  πανέμορφο νησί αναφέρονται τα  παρακάτω: «H Σαντορίνη, το πιο εντυπωσιακό νησί της Ευρώπης είναι η πιο ξεχωριστή περιοχή παραγωγής κρασιού στην Ελλάδα με τον αρχαιότερλο αμπελώνα στην Ευρώπη, ο οποίος παράγει την ποικιλία Ασύρτικο καθώς και το εξαιρετικό κόκκινο Vinsanto.

Αυθεντικά κρασιά και τοπικά αρώματα, με μια πινελιά θάλασσας που περιβάλλει τη Σαντορίνη. Επισκεφθείτε την Santorini Wine Adventure Tours και αποκτήστε μια αξέχαστη εμπειρία, ανακαλύπτοντας τα κρασιά και τις γεύσεις της Σαντορίνης μέσα από ένα ταξίδι γεμάτο αρώματα, γεύσεις και κρασί.

Όλες οι ημερήσιες ξεναγήσεις γίνονται από   πολύ έμπειρους Έλληνες Οινολόγους, προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες εξατομικευμένες διαδρομές και ιδιωτικές εμπειρίες γαστρονομίας, με τη χαρακτηριστική ελληνική φιλοξενία».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.