Quantcast
Ρόδος: Τιμητικές διακρίσεις στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες - enikonomia.gr
share

Ρόδος: Τιμητικές διακρίσεις στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες

δημοσιεύτηκε:

Τιμητικές διακρίσεις έλαβαν πρόσφατα οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες της Ρόδου στο πλαίσιο του σχετικού προγράμματος του νησιού από τον Δήμαρχο του νησιού αλλά και από φορείς τουρισμού του νησιού.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του νησιού, βραβεύτηκαν οι ταξιδιώτες που έχουν επισκεφτεί το νησί (από 10 έως 41 φορές).

«Οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες του νησιού είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας στο εξωτερικό. Είναι οι άνθρωποι που επηρεάζουν θετικά τους φίλους και τους συγγενείς τους ώστε να επιλέξουν τη Ρόδο για τις διακοπές τους. Έρχονται κατά μέσο όρο στη Ρόδο μία με δύο φορές το χρόνο και παραμένουν στο νησί τουλάχιστον για δέκα ημέρες. Όλοι θεωρούν τη Ρόδο ως τη δεύτερη ιδιαίτερη πατρίδα τους και έχουν δημιουργήσει δυνατές φιλίες με κατοίκους του νησιού» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Είναι άνθρωποι που όταν ήρθαν για πρώτη φορά στη Ρόδο αρχικά γοητεύτηκαν από τις φυσικές ομορφιές, το κλίμα, τον ήλιο, τη θάλασσα, τα ιστορικά μνημεία και τα αξιοθέατα ενώ στη συνέχεια ενθουσιάστηκαν με τη Ροδίτικη φιλοξενία και τους ζεστούς και φιλικούς κατοίκους της. Η ευγένεια, η εξυπηρέτηση και η ζεστασιά των κατοίκων του νησιού αποτέλεσαν το βασικό λόγο για τον οποίο αποφάσισαν να την επισκεφθούν και πάλι. Πλέον έχουν αποκτήσει φίλους στο νησί τους οποίους συναντούν κάθε καλοκαίρι και όταν επιστρέψουν στη χώρα τους παρακινούν τους συμπατριώτες τους που δεν το έχουν επισκεφθεί ακόμη να το πράξουν το συντομότερο δυνατό», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Ρόδου τιμά τους ανθρώπους αυτούς και τους ευχαριστεί για τη συμβολή τους στην προώθηση και προβολή του νησιού μας στη χώρα τους.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.