Quantcast
Σκύρος: Βράβευση της AEGEAN για την συμβολή της στο νησί - enikonomia.gr
share

Σκύρος: Βράβευση της AEGEAN για την συμβολή της στο νησί

δημοσιεύτηκε:

Τον Πρόεδρο της AEGEAN, Θεόδωρο Βασιλάκη βράβευσε για την ουσιαστική συμβολή του στη Σκύρο ο δήμαρχος του νησιού, Μιλτιάδης Ε. Χατζηγιαννάκης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο χώρο του κλειστού γηπέδου του νησιού.

Η εκπρόσωπος του γραφείου ΣΕΤΕ Στερεάς Ελλάδος, Άννα Κουτσούπη προέβαλε το τουριστικό προϊόν της Σκύρου στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε από τους Δημοτικούς Συμβούλους και από τους υπαλλήλους  Δήμου.

 Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Σκύρου Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης ανέφερε: «Σημαντική είναι η ουσιαστική συμβολή της AEGEAN στην τουριστική ανάπτυξη της Σκύρου τα τελευταία χρόνια. Αυτό συμβαίνει διότι η εταιρεία έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στη σύνδεση της Σκύρου με την Αθήνα, που σε συνδυασμό με τα αεροπλάνα μεγαλύτερης χωρητικότητας έχουν δώσει δυναμική τουριστική ώθηση».

«Ο αριθμός των αυξημένων προγραμματισμένων αεροπορικών κρατήσεων συνέβαλε σε ένα πολύ θετικό τουριστικό αποτέλεσμα για τη Σκύρο φέτος, γεγονός που μας κάνει ευτυχείς για τις δυνατότητες που έχει το νησί μας. Η συνεισφορά της AEGEAN και προσωπικά του κ. Θεόδωρου Βασιλάκη για εμάς του Σκυριανούς είναι αναμφισβήτητη, γι’ αυτό βρισκόμαστε σήμερα εδώ», συμπλήρωσε.

 Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και δώρα προς τον Πρόεδρο της AEGEAN από τον Δήμαρχο Σκύρου, Μιλτιάδη Ε. Χατζηγιαννάκη και από τον πρόεδρο του τουριστικού συλλόγου «Δίκτυο Ποιότητας Σκύρου», Ιωάννη Ευγενικό.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.