Quantcast
Θεσσαλονίκη: Αφιέρωμα για το τυρί και το κρασί στην Detrop Boutique 2016 - enikonomia.gr
share

Θεσσαλονίκη: Αφιέρωμα για το τυρί και το κρασί στην Detrop Boutique 2016

δημοσιεύτηκε:

Το τυρί και το κρασί θα έχουν την τιμητική τους στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων Εξοπλισμού και Συσκευασίας «26η Detrop Boutique», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, οι επαγγελματίες του κλάδου θα προβάλλουν στην έκθεση τα ποιοτικότερα ελληνικά τρόφιμα και ποτά της χώρας στους επισκέπτες, ενώ στο πλαίσιο του αφιερώματος «Cheese & Wine» θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας.

Η έκθεση «26η Detrop Boutique 2016» απευθύνεται σε εξωστρεφείς επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους που ασχολούνται με την παραγωγή ποιοτικών, παραδοσιακών και πιστοποιημένων προϊόντων. Ως έκθεση με καινοτομικό χαρακτήρα, ενσωματώνει ιδιαίτερα στοιχεία και εμπνεύσεις, όπως Pop Up (αναδυόμενα) εστιατόρια, όπου παρουσιάζονται πρωτοποριακές γαστρονομικές επιδείξεις σε ειδικούς χώρους εστίασης, με διαφορετικές πάντοτε θεματικές.

Ακόμη οι εκπρόσωποι κορυφαίων εταιρειών από διάφορους τομείς της αλυσίδας τροφίμων θα αναλύσουν τις νέες τάσεις, τις καινοτομίες και τις ευκαιρίες που όλοι οι επαγγελματίες στους τομείς των τροφίμων και ποτών θα πρέπει να γνωρίζουν.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.