Quantcast
Προβολή του τουριστικού προϊόντος της Ινδίας στην ελληνική αγορά - enikonomia.gr
share

Προβολή του τουριστικού προϊόντος της Ινδίας στην ελληνική αγορά

δημοσιεύτηκε:

Η προβολή του τουριστικού προϊόντος της Ινδίας αλλά και η ενημέρωσή για τη νέα δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικής βίζας, θα είναι το θέμα που θα τεθεί στην σχετική εκδήλωση για την χώρα, η οποία θα διεξαχθεί στις 6 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο της Αθήνας,TITANIA.

Η παρουσίαση θα γίνει αποκλειστικά για τα ταξιδιωτικά γραφεία της Αθήνας, ενώ την εκδήλωση την διοργανώνει ο Οργανισμός  Τουρισμού της Ινδίας, Γραφείο Μιλάνου σε συνεργασία με την εταιρεία Travel Media Applications.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν τα ταξιδιωτικά  γραφεία, τόσο της Αθήνας  όσο και της χώρας γενικότερα για το τουριστικό προϊόν της Ινδίας, (το υλικό και υπηρεσίες που διατίθεται στους επαγγελματίες από τον Οργανισμό και φυσικά η γνωριμία με τον υπεύθυνο του Οργανισμού).  Ακόμη τα τουριστικά γραφεία θα ενημερωθούν για τη νέα δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικής βίζας, καθώς και για την έναρξη λειτουργίας πληροφοριακής τηλεφωνικής γραμμής για τους ταξιδιώτες στην Ινδία.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από τον Δ/ντή του Οργανισμού Τουρισμού της Ινδίας, υπεύθυνου για την ελληνική αγορά, Chilka Gangadhar. Μετά την παρουσίαση θα παρατεθεί στους συμμετέχοντες ινδικό γεύμα, στο roof garden του ξενοδοχείου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.