Quantcast
Η Ασία δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός για τους Κινέζους ταξιδιώτες το 2016 - enikonomia.gr
share

Η Ασία δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός για τους Κινέζους ταξιδιώτες το 2016

δημοσιεύτηκε:

Η Ασία παραμένει ο πιο δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός για τους Κινέζους ταξιδιώτες για το 2016, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του κινέζικου site, jingdaily.com βασιζόμενο στα πρόσφατα της στοιχεία της έκθεσης από την Global Blue. Tα στοιχεία της έρευνας βασίστηκαν σε 5.000 τακτικούς  Κινέζους ταξιδιώτες.

Ειδικότερα, τα στοιχεία της έκθεσης έδειξαν  ότι το 73 % των ερωτηθέντων ανέφερε ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει στην Ασία το 2016, ενώ το 41% των ερωτηθέντων επισήμανε ότι θα επισκεφθεί χώρες της Ευρώπης κάποια στιγμή φέτος .

Μεταξύ άλλων το 56 % των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η ασφάλεια είναι ένας σημαντικός προορισμός για να επιλέξουν  τουριστικό προορισμό το 2016  καθώς έχουν σημειωθεί πολλά τρομοκρατικά χτυπήματα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Ακόμη τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι: «Το 46 % των ταξιδιωτών θα επανεξετάσει τον προορισμό του, ενώ το 47% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι θα μειώσει τις δαπάνες του λόγω του ασθενέστερου  γιουάν, αλλά αυτό θα είναι πιο πιθανό να συμβεί μόνο εάν η συναλλαγματική ισοτιμία μειωθεί σε 0.130 CNY / EUR.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.