Quantcast
Πώς 28χρονος εξαπατούσε πολίτες με πολυτελή αυτοκίνητα- Συνελήφθη στο Ψυχικό - enikonomia.gr
share

Πώς 28χρονος εξαπατούσε πολίτες με πολυτελή αυτοκίνητα- Συνελήφθη στο Ψυχικό

δημοσιεύτηκε:

Ένας 28χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι αποσπούσε από πολίτες πολυτελή αυτοκίνητα με τη χρήση πλαστών αποδεικτικών τραπεζικών καταθέσεων, συνελήφθη, στο Νέο Ψυχικό. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται μία 45χρονη συνεργός του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης, από τις αρχές του περασμένου Ιουλίου, εντόπιζε στο διαδίκτυο αγγελίες πώλησης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Στη συνέχεια παρουσιαζόταν ως εύπορος επιχειρηματίας και τους έπειθε να του παραδώσουν το προς πώληση όχημα, επιδεικνύοντας πλαστό αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης. Ύστερα, μαζί με τη συνεργό του, μεταπωλούσαν τα οχήματα σε ιδιώτες ή εταιρείες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά.

Στην οικία του 28χρονου βρέθηκαν σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο και κατασχέθηκαν πλήθος εγγράφων σχετιζόμενων με τις απάτες. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξακριβώθηκε ότι με την ίδια μεθοδολογία διέπραξε δώδεκα απάτες, ενώ η συνεχίζεται η έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σε τακτικό ανακριτή.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.