Quantcast
Koenigsegg Regera: Το αντίπαλον δέος της Buggati με κόστος μόλις 2 εκατ. δολάρια! - enikonomia.gr
share

Koenigsegg Regera: Το αντίπαλον δέος της Buggati με κόστος μόλις 2 εκατ. δολάρια!

δημοσιεύτηκε:

Στη Διεθνή ‘Εκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υπόρκης παρουσιάστηκε το νέο «υπερόπλο» της Koenigsegg με το λογότυπο Regera το οποίο κοστίζει μόλις 2 εκατ. δολάρια!

Ο ιδρυτής της εταιρείας Christian von Koenigsegg κατά τα αποκαλυπτήρια ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Το Regena μπορεί να αγγίξει τα 200 μίλια από στάση σε μόλις 0,6 μίλια!»

Το Regera συνδυάζει 3 ηλεκτροκινητήρες μαζί με έναν παραδοσιακό 8κύλινδρο κινητήρα εσωτερικής καύσης 5λίτρων ο οποίος σε συνδυασμό με τους ηλεκτροκινητήρες αποδίδει 1.500 ίππους ενώ η πραγματική ιπποδύναμη μπορεί να ανέρχεται σε 1.800 ίππους σύμφωνα με το Bloomberg.

Επίσης το  Regera έχει επίσης ένα μοναδικό σύστημα άμεσης κίνησης που αντικαθιστά το παραδοσιακό σύστημα μετάδοσης.

Αυτό βοηθά στο γεγονός το Regera να καταφέρνει να πιάνει την τελική του ταχύτητα των 248 μιλίων σε μόλις 20 δευτερόλεπτα!

‘Οσον αφορά στον μεγάλο ανταγωνιστή Buggati Chiron που έχει τελική ταχύτητα 288 μίλια ο κ. von Koenigsegg ανέφερε πως το Regera είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο μέχρι τα 230 μίλια!

Επίσης ο πρόεδρος της Koenigsegg ανακοίνωσε πως ο στόχος των πωλήσεων για το Regera ανέρχεται σε 80 μονάδες και ήδη τα μισά από αυτά έχουν προπωληθεί…

Γιώργος Κ. Ανδρής

Δείτε το σχετικό video από το Bloomberg:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.