Quantcast
Έλληνες εκθέτες στην κορυφαία εμπορική έκθεση για τα παιχνίδια Spielwarenmesse - enikonomia.gr
share

Έλληνες εκθέτες στην κορυφαία εμπορική έκθεση για τα παιχνίδια Spielwarenmesse

δημοσιεύτηκε:

Εικοσιτρείς Έλληνες εκθέτες έχουν δηλώσει, μέχρι τώρα, συμμετοχή στην κορυφαία διεθνή εμπορική έκθεση για τα παιχνίδια, τα χόμπι και τη ψυχαγωγία, η οποία θα πραγματοποιηθεί για 68η φορά στη Νυρεμβέργη από την 1η έως τις 6 Φεβρουαρίου 2017.

Η έκθεση παιχνιδιού Spielwarenmesse 2017 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όπως αναφέρθηκε στη σημερινή εκδήλωση «Spielwarenmesse Dialog», στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της όπου παρουσιάστηκαν οι σημαντικότερες στιγμές της έκθεσης Spielwarenmesse 2016 καθώς και οι επόμενες τάσεις του κλάδου του παιγνιδιού.

Οι τρεις κορυφαίες τάσεις για το μέλλον του παιχνιδιού αφορούν σε προϊόντα για πνευματική ευεξία και σωματική ανάπτυξη, έμφαση στα κορίτσια καταναλωτές και προϊόντα συλλογής και ανταλλαγής. Επίσης τα είδη για εφήβους αφορούν ειδικό τμήμα της έκθεσης καθώς και τα είδη τεχνολογίας.

Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 2.800 εκθέτες από σχεδόν 70 χώρες και παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σε 71.000 επισκέπτες από 120 χώρες.

Όπως σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εμπορικής έκθεσης Έρνστ Κικ, η έκθεση αυτή λειτουργεί και ως επιχειρηματική πλατφόρμα για άδειες χρήσης παιχνιδιών.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.