Quantcast
Σε πέντε ελληνικά νησιά πετάει η Eurowings - enikonomia.gr
share

Σε πέντε ελληνικά νησιά πετάει η Eurowings

δημοσιεύτηκε:

Στους νέους προορισμούς φέτος της Eurowings, μέλος του Ομίλου Lufthansa.περιλαμβάνονται πέντε νέοι ελληνικοί προορισμοί και πιο συγκεκριμένα τα νησιά Λέσβος (Μυτιλήνη), Σάμος, Μύκονος, Κάρπαθος και Σαντορίνη.

Ειδικότερα, το φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων από τη Βιέννη, που θα ξεκινήσει από τα τέλη Μαρτίου, περιλαμβάνει τους ακόλουθους νέους προορισμούς: Αλικάντε, Πρίντεζι, Μπέρμιγχαμ, Μπαστιά, Ίμπιζα, Μαδρίτη, Μυτιλήνη, Μάλτα, Νίκαια, Όλμπια, Πόρτο, Πάφος και Σάμος. Επιπρόσθετα, η Eurowings θα συνδέει τη Βιέννη με την Καβάλα κάθε Τρίτη και Κυριακή, με τη Λαμέτζια Τέρμε κάθε Σάββατο και – από τις 3 Μαΐου- με το Ζαντάρ της Δαλματίας κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή.

Από τις 5 Ιουνίου οι ταξιδιώτες από την Κολωνία/ Βόννη θα μπορούν να πετούν προς την Κάρπαθο, κάθε Δευτέρα. Οι αναχωρήσεις θα γίνονται στις 4.35 το πρωί και η πτήση επιστροφής θα αναχωρεί στις 9.35 το πρωί.

Από τις 5 Μαΐου, θα εκτελούνται πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα από τη Βιέννη προς τη Σαντορίνη. Οι αναχωρήσεις από την αυστριακή πρωτεύουσα θα γίνονται κάθε Πέμπτη στις 12.15 το μεσημέρι και κάθε Κυριακή στις 6.25 το πρωί με Airbus A-320.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.