Quantcast
ΟΛΠ: Την κατάθεση βελτιωμένης προσφοράς ζήτησε το ΤΑΙΠΕΔ από την Cosco - enikonomia.gr
share

ΟΛΠ: Την κατάθεση βελτιωμένης προσφοράς ζήτησε το ΤΑΙΠΕΔ από την Cosco

δημοσιεύτηκε:

Την κατάθεση βελτιωμένης προσφοράς από την Cosco ζήτησε το ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΛΠ. Η κινεζική εταιρία είναι η μοναδική που εκδήλωσε δεσμευτικό ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου  του ΟΛΠ.

Σε ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ αναφέρεται πως «το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) ανακοινώνει ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποσφράγισης της μοναδικής δεσμευτικής οικονομικής προσφοράς για την διάθεση ποσοστού 67% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ΟΛΠ Α.Ε., την οποία κατέθεσε η εταιρεία Cosco Group (Hong Kong) Limited».

Σύμφωνα με τους όρους της ανωτέρω διαδικασίας, «ζητήθηκε η υποβολή βελτιωτικής προσφοράς, η οποία θα αξιολογηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ, που προγραμματίζεται για την ερχόμενη εβδομάδα».

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, κατά την οποία ανοίχτηκαν και οι δύο αποτιμήσεις των ανεξάρτητων συμβούλων που είχε προσλάβει το ΤΑΙΠΕΔ (Kantor και American Appraisal Hellas) ήταν μαραθώνια.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.