Quantcast
Επαφές των πρακτόρων του ΟΠΑΠ με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - enikonomia.gr
share

Επαφές των πρακτόρων του ΟΠΑΠ με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

δημοσιεύτηκε:

Συναντήσεις στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κουμουνδούρου πραγματοποίησαν χθες οι πράκτορες του ΟΠΑΠ σχετικά με την επιβολή του “τέλους” στα τυχερά παιχνίδια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, σε συνέχεια των επαφών της ΠΟΕΠΠΠ με τους εμπλεκόμενους φορείς, σχετικά με την επιβολή του “τέλους” στα τυχερά παιχνίδια, το προεδρείο της Ομοσπονδίας συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κουμουνδούρου την Τέταρτη 13-1-2016 με σκοπό, την ενημέρωση τους για τις θέσεις των πρακτόρων πάνω σ’ αυτό.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πέρα από την επιχειρηματολογία σχετικά με τις οδυνηρές συνέπειες μιας τέτοιας απόφασης για τον κλάδο των πρακτόρων, και την αναποτελεσματικότητα όσον αφορά την είσπραξη των προσδοκώμενων εσόδων από το Υπ. Οικονομικών παρουσιάστηκαν και τα αποτελέσματα της πρόσφατης μελέτης που διενεργήθηκε από την έγκυρη

PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. για λογαριασμό της ΠΟΕΠΠΠ και είναι άκρως επιβαρυντική όσον αφόρα τα αποτελέσματα από ενδεχόμενη εφαρμογή της απόφασης.

Μιας μελέτης που με επιστημονικό τρόπο καταδεικνύει και επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μας τόσο στο θέμα του κινδύνου κλεισίματος χιλιάδων πρακτορείων, όσον και της αδυναμίας είσπραξης των εσόδων που υπολογίζει το υπ. Oικονομικών.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.