Quantcast
ΟΑΕΔ: Υλοποίηση Εργαστηρίων Ενεργοποίησης- Κινητοποίησης ανέργων - enikonomia.gr
share

ΟΑΕΔ: Υλοποίηση Εργαστηρίων Ενεργοποίησης- Κινητοποίησης ανέργων

δημοσιεύτηκε:

Την υλοποίηση Εργαστηρίου Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων ηλικίας έως 24 ετών, προτίθεται να προωθήσει η διοίκηση του ΟΑΕΔ στο Νομό Αττικής, σε Θεσσαλονίκη και Κόρινθο, προκειμένου να παρέχονται συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του οργανισμού.

Τα εργαστήρια αυτά απευθύνονται σε νέους ηλικίας έως 24 ετών οι οποίοι θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ενεργό δελτίο ανεργίας. Πιο συγκριμένα:

Το εργαστήριο στο Νομό Αττικής θα λειτουργήσει στις 23 Φεβρουαρίου 2016,το εργαστήριο Ενεργοποίησης για το Νομό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2016, ενώ το εργαστήριο Ενεργοποίησης για το Νομό Κορίνθου θα υλοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου 2016. Τα εργαστήρια αυτά θα λειτουργούν από τις 09:30 έως τις 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους της Υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που είναι εγγεγραμμένοι. Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ  για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να ενημερωθεί περαιτέρω από στον διαδικτυακό τόπο του οργανισμού.

Σημειώνεται ότι μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση, σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών). Επισημαίνεται ακόμη ότι μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.