Quantcast
"Βόμβες" κατά της Ελλάδας από τη δεξιά πτέρυγα του κόμματος της Μέρκελ - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

“Βόμβες” κατά της Ελλάδας από τη δεξιά πτέρυγα του κόμματος της Μέρκελ – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Κίνηση-«βόμβα» στο εσωτερικό του κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ που αφορά και στην Ελλάδα. Το προσεχές Σάββατο στη νότια Γερμανία θα συγκεντρωθούν 5.000 μέλη της δεξιάς πτέρυγας του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ για να ιδρύσουν μία κίνηση με το όνομα «Ελεύθερο Συντηρητικό Ξεκίνημα». Μέσω αυτής της κίνησης θα ζητούν από την κ. Μέρκελ να πραγματοποιήσει δεξιά στροφή στην πολιτική της, με τη διακήρυξη του «φορέα» αυτού να έχει συγκεκριμένες αναφορές για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στη διακήρυξη που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, σε σημείο που αναφέρεται στην ευρωπαϊκή πολιτική αναφέρουν ότι «θέλουμε μία Ευρώπη με ανοιχτή την πιθανότητα να αποβάλλονται τα μέλη που δεν τηρούν αυστηρά τα κριτήρια» και παρακάτω επισημαίνουν ότι «θέλουμε να μην δοθεί κανένα νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα».

Αυτή η διακήρυξη έρχεται μετά τις δηλώσεις μελών της κίνησης αυτής, όπου ισχυρίστηκαν ότι «σε περίπτωση που δοθεί νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, τότε θα καλέσουν σε μαζικές αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της Μέρκελ».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.