Quantcast
Σπίρτζης: «13η σύνταξη» και το 2019-2020 εφόσον έχουμε τα πλεονάσματα που πρέπει - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Σπίρτζης: «13η σύνταξη» και το 2019-2020 εφόσον έχουμε τα πλεονάσματα που πρέπει – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

«Εφόσον έχουμε τα πλεονάσματα που πρέπει, θα έχουμε και το 2019 και το 2020 -όπως και φέτος- “13η σύνταξη» είπε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής και απαντώντας στον βουλευτή του Ποταμιού Γιώργου Αμυρά για την συμφωνία της Μάλτας ο κ. Σπίρτζης είπε: «Προφανώς σας κοστίζει ότι έκλεισε η αξιολόγηση, κοστίζει ότι δεν θα επιβαρυνθεί ο λαός ούτε ένα ευρώ γιατί θα υπάρχουν αντίμετρα, κοστίζει το δίνεται η δυνατότητα να έχουμε επιτέλους διευθέτηση του χρέους και να βγούμε από την κρίση. Και κοστίζει ότι εφόσον έχουμε τα πλεονάσματα που πρέπει να έχουμε, θα έχουμε και το 2019 και το 2020 -όπως και φέτος- και 13η σύνταξη».

«Θα έχουμε και άλλη λογική στον ΕΝΦΙΑ, στην φορολογία και σε όλα τα υπόλοιπα. Σας κοστίζουν αυτά, δεν πειράζει. Επικαλείστε στοιχεία της ΤτΕ -ελπίζω να μην επικαλείστε αυτά που λέει ο διοικητής της ΤτΕ ότι είναι πλουσιοπάροχο ακόμα και σήμερα το σύστημα ασφάλισης. Εμείς, επιφυλασσόμαστε να πανηγυρίσουμε, όταν διευθετηθεί το χρέος οριστικά και βγάλουμε τον λαό από εκεί που οι δικές σας συμμαχικές δυνάμεις τον έβαλαν», πρόσθεσε.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.