Quantcast
Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά - enikonomia.gr
share

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

δημοσιεύτηκε:

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά με την προμήθεια των απαιτούμενων, για το αυστηρά σύμφωνα με την παράδοση, σημερινό νηστίσιμο τραπέζι αλλά και για το αυριανό γιορτινό.

Με την ολοκλήρωση της Αποκαθήλωσης, όσοι καταναλωτές επισκέφθηκαν τη Βαρβάκειο αγορά και ιδίως την ιχθυαγορά της, κάλυψαν πλήρως τις ανάγκες τους καθώς «υπάρχουν προϊόντα και τιμές για όλα τα βαλάντια», όπως επισημαίνει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος της ‘Ενωσης Ιχθυοπωλών της Βαρβακείου Ιχθυαγοράς Σπύρος Κοράκης. Εκφράζει την ικανοποίηση του για την κίνηση στην αγορά βεβαιώνοντας ότι «φέτος κινήθηκε πάρα πολύ καλά και είχε καλύτερες τιμές τόσο για τους εμπόρους όσο και για τους καταναλωτές». Διαβεβαιώνει ότι πρόκειται για «άριστα προϊόντα» τα οποία ελέγχονται καθημερινά από τα ελεγκτικά κλιμάκια τριών υπουργείων (Υγείας, Εμπορίου, Αγροτικής Ανάπτυξης ) και της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία και να αντιμετωπιστεί η αισχροκέρδεια που επιχειρείται μέσω της ελληνοποίησης των ειδών, όπως σημειώνει.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κρεοπωλών Αττικής Βασίλης Ντελφιλιππίδης τον οποίο συναντήσαμε στη Βαρβάκειο, δηλώνει στο Πρακτορείο πως δεν είναι ικανοποιημένος από την κίνηση που υπάρχει μέχρι στιγμής στην αγορά.

Σημειώνεται ότι η αγορά είναι ανοιχτή σήμερα και αύριο Μ. Σάββατο, θα παραμείνει κλειστή την Κυριακή του Πάσχα καθώς και τη Δευτέρα, και θα επαναλειτουργήσει την Τρίτη 18 Απριλίου.

Σήμερα Μ. Παρασκευή τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα κλείσουν στις 7 το βράδυ, ενώ αύριο Μ. Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.