Quantcast
Χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων ναυτιλιακού εξοπλισμού από το ΕΣΠΑ - enikonomia.gr
share

Χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων ναυτιλιακού εξοπλισμού από το ΕΣΠΑ

δημοσιεύτηκε:

Τη χρηματοδότηση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παραγωγής ναυτιλιακού και ναυπηγικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, μέσω του ΕΣΠΑ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία – ΕΠΑνΕΚκίνηση 2014 -2020», προωθεί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, το ΥΝΑΝΠ ανέθεσε τη χαρτογράφηση του χώρου των εν λόγω επιχειρήσεων στην εταιρία DNV-GL Hellas S.A., βάσει των διαδικασιών που προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία περί δημοσίων συμβάσεων. Η μελέτη χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα τεχνική βοήθεια 2014 – 2020.

Η DNV.GL HELLAS S.A. θα καλέσει τις εταιρίες να συμμετάσχουν στην κατάρτιση λίστας επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή ναυτιλιακού και ναυπηγικού εξοπλισμού στην Ελλάδα. Σε δεύτερη φάση θα γίνει χαρτογράφηση του χώρου των επιχειρήσεων. Σε τρίτη φάση θα αναπτυχθεί η μεθοδολογία για την πολυκριτιριακή ανάλυση του χώρου των επιχειρήσεων αυτών. Ένα από τα κριτήρια θα είναι οι ανάγκες και οι δυνατότητες καινοτομίας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.