Quantcast
Σε πρώτο "πλάνο" οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί στην ατζέντα των δανειστών - enikonomia.gr
share

Σε πρώτο “πλάνο” οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί στην ατζέντα των δανειστών

δημοσιεύτηκε:

Το θέμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών αποτελεί ένα από εκείνα που θα κυριαρχήσουν στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, καθώς οι τελευταίοι το θεωρούν κρίσιμο και για τη μείωση των κόκκινων δανείων των τραπεζών. Και όλα αυτά τη στιγμή που δεν έχει αρθεί ακόμα η αποχή των συμβολαιογράφων, αφού η τελευταία γενική συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε ελλείψει απαρτίας αλλά και λόγω των αντιδράσεων συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν την ερχόμενη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου – εκτός απροόπτου- θα βρεθούν επί τάπητος στις συναντήσεις με τους Θεσμούς, ενώ την Τρίτη το θέμα θα βρεθεί και στο επίκεντρο κλιμακίου του SSM που θα έρθει στην Αθήνα για συναντήσεις με τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών.

Την αμέσως επόμενη ημέρα, θα έρθουν στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι επικεφαλής του κουαρτέτου των δανειστών για να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της τρίτης αξιολόγησης όπου θα βρεθούν στο επίκεντρο τα δύσκολα προαπαιτούμενα. Στην ατζέντα της διαπραγμάτευσης θα βρεθούν θέματα όπως είναι τα κόκκινα δάνεια, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας κ.α.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.