Quantcast
Συμφοιτητικά "μαχαιρώματα" Τσακαλώτου στον Στουρνάρα: Θα τρίζουν τα κόκκαλα των καθηγητών σου - Τι απάντησε ο διοικητής της ΤτΕ - enikonomia.gr
share

Συμφοιτητικά “μαχαιρώματα” Τσακαλώτου στον Στουρνάρα: Θα τρίζουν τα κόκκαλα των καθηγητών σου – Τι απάντησε ο διοικητής της ΤτΕ

δημοσιεύτηκε:

Ένα άτυπο debate με… καρφιά και χιούμορ διεξήχθη ανάμεσα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιάννη Στουρνάρα, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση που έγινε στο Χρηματιστήριο Αθηνών, όπου παρουσιάστηκε η μελέτη του ΙΟΒΕ.

Το “πινγκ πονγκ” ανάμεσα στους δύο “συμφοιτητές” καλά κράτησε. Αν και αρχικά ο υπουργός Οικονομικών είπε να φύγουν οι δημοσιογράφοι γιατί δεν θα πει τίποτα για τον Γιάννη Στουρνάρα, μόλις ξεκίνησε η συζήτηση, είπε ότι δεν συμφωνεί με όσα υποστηρίζει ο διοικητής της ΤτΕ για το θέμα των επενδύσεων και της αποταμίευσης.

“Έχω κάθετη διαφωνία σε αυτό” είπε ο κ. Τσακαλώτος, προσθέτοντας απευθυνόμενος στον κ. Στουρνάρα: “Θα τρίζουν τα κόκκαλα των καθηγητών σου με αυτά που λες- όσοι τουλάχιστον δεν είναι πια μαζί μας- και όσοι ακούνε θα θέλουν να πηδήξουν από τον πέμπτο όροφο”. Η ατάκα αυτή έκανε τον Γιάννη Στουρνάρα να ξεσπάσει σε γέλια.

Ο διοικητής της ΤτΕ ανταπάντησε ότι “διαφωνώ εγώ με αυτά που λες εσύ, Ευκλείδη και είμαι σίγουρος ότι δεν πιστεύεις αυτά που κάνεις”.

Κόντρα είχαν οι δύο άντρες και για τις συνεταιριστικές τράπεζες με τον υπουργό Οικονομικών να “καρφώνει” τον κ. Στουρνάρα ότι δεν τις… πρόσεξε όσο θα έπρεπε και τον επικεφαλής της ΤτΕ να ισχυρίζεται ότι έγιναν όλα όπως ακριβώς είχαν οριστεί.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ANT1:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.