Quantcast
Καραβίας: Η Eurobank έχει τη δυνατότητα να στηρίξει ουσιαστικά την πραγματική οικονομία - enikonomia.gr
share

Καραβίας: Η Eurobank έχει τη δυνατότητα να στηρίξει ουσιαστικά την πραγματική οικονομία

δημοσιεύτηκε:

“Η σταθεροποίηση του μακροοικονομικού περιβάλλοντος και η σταθερή βελτίωση όλων των μεγεθών της Eurobank, συμπεριλαμβανομένων της κερδοφορίας της και της επίδοσής της στη μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων, δίνουν στην τράπεζά μας τη δυνατότητα ουσιαστικής στήριξης της πραγματικής οικονομίας”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, κατά τη διάρκεια των επαφών του με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας της Πελοποννήσου, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα τοπικά στελέχη της Eurobank.

«Η ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο που εμφανίζει σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές, παραμένει βασικός πυλώνας των εργασιών μας και επιβεβαιώνεται από τον ρυθμό των συνολικών εκταμιεύσεων προς τις ελληνικές επιχειρήσεις. Είμαστε εδώ, για να διαβεβαιώσουμε ότι προτεραιότητά μας είναι η στήριξη και ενίσχυση των πελατών μας, επιχειρηματιών και ιδιωτών. Μέσα από την υγιή επιχειρηματικότητα, με ενίσχυση της εξωστρέφειας, ανάπτυξη των δραστηριοτήτων, στήριξη των επενδύσεων, υπηρετούμε τον κοινό στόχο που είναι η βιώσιμη ανάπτυξη της τοπικής και της εθνικής οικονομίας, συνολικά, η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και η αύξηση της απασχόλησης, πρόσθεσε ο κ. Καραβίας, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της διοίκησης της τράπεζας στους νομούς Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Ηλείας.

Στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας, ο κ. Καραβίας, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Θεόδωρος Καλαντώνης, οι γενικοί διευθυντές, Ιάκωβος Γιαννακλής, Αναστάσιος Πανούσης, Ανδρέας Χασάπης και κλιμάκιο ανώτατων στελεχών της διοίκησης, πραγματοποίησαν σειρά επαφών με επιχειρηματικούς πελάτες, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τοπικούς φορείς, στελέχη και το προσωπικό του δικτύου της τράπεζας, καλύπτοντας όλο το φάσμα δραστηριοτήτων και παρουσίας της Eurobank στους τέσσερις νομούς.

Η επίσκεψη στην Πελοπόννησο αποτελεί συνέχεια αντίστοιχων σε πολλές περιοχές της χώρας και εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της τράπεζας για την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας, αλλά και την περαιτέρω εμβάθυνση των διαχρονικών δεσμών της με τις τοπικές κοινωνίες.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.