Quantcast
Πάιατ: Οι ΗΠΑ στηρίζουν την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας - enikonomia.gr
share

Πάιατ: Οι ΗΠΑ στηρίζουν την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας

δημοσιεύτηκε:

Τη στήριξη των ΗΠΑ στην οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας υπογράμμισε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, στη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του στις εργασίες του 3rd Export Forum USA 2018, με τίτλο “FoodUSA: Innovation & Disruption is ON”

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την σημαντική παρουσία των αμερικανικών επιχειρήσεων στο Περίπτερο 13, στην 83η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), όπου οι ΗΠΑ ειναι τιμώμενη χώρα.

Σύμφωνα με τον κ. Πάιατ, το περασμένο Σάββατο, ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου Γούιλμπουρ Ρος έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα, ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την ανάκαμψη της οικονομίας της Ελλάδας. Πρόσθεσε, δε, ότι η Ελλάδα είναι σημαντική και ως πύλη για την ευρύτερη περιοχή, στα Δυτικά Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και αναφερόμενος στην πορεία των οικονομικών και εμπορικών διμερών σχέσεων, εξέφρασε την πεποίθηση πως μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω.

Το 3rd Export USA Forum έχει στο επίκεντρό του την αμερικανική βιομηχανία τροφίμων. Στη διάρκεια των εργασιών του, εμπειρογνώμονες της αγοράς των ΗΠΑ θα αναπτύξουν θέματα σε σχέση με το πώς η καταναλωτική συμπεριφορά διαμορφώνει τις τάσεις της αγοράς, ποια ειναι τα βήματα για τη δημιουργία νέων προϊόντων στην αγορά, τι ψάχνουν οι Αμερικανοί αγοραστές και πως ο συνδυασμός καινοτομίας – ανομοιογένειας ειναι αναπτυξιακό “εργαλείο” για τη συγκεκριμένη βιομηχανία.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.